ΟΜΟΙΠΑΘΗΤΙΚΗ

Αυτή η ιστοσελίδα που επιλέξατε να ενημερωθείτε για την ομοιοπαθητική έχει στόχο να σας κάνει πιο γνωστό το αντικείμενο υγείας που διαλέξατε για θεραπεία, εύχομαι να σας αρέσει, καλή περιήγηση.


Στην Ομοιοπαθητική δεν ξεχωρίζουμε ασθένειες,αλλα ανθρώπους ασθενείς.


Όλες οι ασθένειες προέρχονται από εσωτερικές δυναμικές διεργασίες.


Στόχος της θεραπείας είναι η ανακούφιση του ασθενούς και η επιστροφή του στην υγεία.


Στόχος της είναι η κινητοποίηση των δυνάμεων ενός οργανισμού με την ενδυνάμωσή του, ώστε να επέλθει η εξισορρόπηση και η αποκατάσταση της διαταραγμένης υγείας του.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με την υγεία του ανθρώπου άρχισα να ασχολούμαι σαν δημοσιογράφος ερευνητής πάνω στα διατροφικά συμπληρώματα και στις επιπτώσεις από το περιβάλλον. Τότε κατάλαβα ότι ο τομέας της υγείας με ενδιέφερε περισσότερο από όλα όσα είχα σπουδάσει μέχρι τότε.

Κατόπιν πιό ευαισθητοποιημένος σπούδασα Ομοιοπαθητικός στην σχολή Ι.Κ.Κ.Ο. Αθηνών όπου μετά την φοίτηση μου ,έγινα μέλος στον Σ.Ο.Ε. [Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος ] που είναι μέλος του Ε.C.C.H. [ Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ομοιοπαθητικών]


Περισσότερα


3.700 περιστατικά Ομοιοπαθητικής
1900 περιστατικά pranic healing

Ομοιοπαθητική είναι μια εξευγενισμένη μέθοδος που θεραπεύει τους ασθενείς χωρίς πολλά χρήματα και χωρίς βία.

Mahatma Gandhi

 

H Φιλοσοφία μας

Στόχος της θεραπείας είναι η ανακούφιση του ασθενούς και η επιστροφή του στην υγεία. Αυτό επιτυγχάνεται αρχικά με την συνεδρία του ασθενούς συλλέγοντας πληροφορίες και καταγράφοντας ένα πλήρες ιστορικό, αυτό στην συνέχεια θα χωρισθεί σε διάφορα συμπτώματα : ψυχονοητικά – συναισθηματικά – σωματικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας

210 48 16 178
697 47 05 033

Δευτέρα- Παρασκευή
09:00 -11:00

Στείλτε μας την απορία σας

info@omoiopathitikos.com

Δευτέρα- Παρασκευή
09:00 -11:00

Θουκιδίδης Λέων. Παπαδόπουλος.