Περίπτωση Αναπηρία

Άνδρας 50 ετών με αναπηρία μετά από ατύχημα αυτοκινητικό προ 10ετιας τον καθιστούσε σε κινητική δυσκαμψία όπως:
ακινησία αρ. χεριού από τον ωμό μέχρι τον αγκώνα και προς τα κάτω εκτεινόμενοι κινητικά λειτουργούσαν 2 δάκτυλα μόνον, ακόμα αλλαγή δεξιού ώμου με τιτάνιο με μόνιμους πόνους, επίσης ακινησία μετά τον αγκώνα προς τα κάτω και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα στον δε.

Ακαμψία δάκτυλων των ποδιών και σύρσιμο του αριστερού ποδιού με ακαμψία γονάτου.
Επίσης μόνιμοι πονοκέφαλοι κυρίως σε περιβάλλον υγρασίας, ακόμα δυσκοιλιότητα, μη στυτική λειτουργιά, πόνοι κατά την διάρκεια του ύπνου και τέλος 2 δισκοκήλες οσφυϊκές και 2 αυχενικές. [ Κίνηση με πι μέσα στο σπίτι.]

Ξεκίνησα με την συγκατάθεση του πειραματικά [και μόνο νοσοκεντρικά] να του χορηγώ Ομοιοπαθητικά θεραπευτικά μέσα για: μυϊκό – νευρικό ιστό – και για τένοντες ξεκινώντας ταυτόχρονα και κάποιες ασκήσεις εξειδικευμένες για την κίνηση 2 φορές την ημέρα.

Μέσα σε 1 Μηνά μετά από τις λήψεις :arnica, ruta και hyper.σε υψηλές δυναμοποιήσεις και κατ΄ επανάληψη, άρχισαν να υπάρχουν αισθητές βελτιώσεις.
Έκτοτε συνεχίστηκε η αγωγή αυτή μειώνοντας σταδιακά τις λήψεις και χορηγώντας και αλλά θεραπευτικά μέσα, η αναπηρία ξεπεράστηκε, όπως και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα σωματικά συμπτώματα του.
Σήμερα 11 Μήνες μετά μπορεί να περπατήσει την κάθε μέρα 6 χλμ. ημερησίως μετ΄ επιστροφής, τις ποιο πολλές φορές όμως προτιμά το ποδήλατο. [ μένει σε νησί ]