Περίπτωση Εξάντληση & Κακή Ψυχολογία

Κυρία 38 ετών εργαζόμενη ,με ατονία,εξάντληση και κακή ψυχολογία.
Νοιώθει εξαντλημένη τον τελευταίο καιρό,επίσης   αυτοκαταστροφική,χωρίς αυτοεκτίμηση,δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της,επιζητεί την αναγνώριση μέσα από τις πράξεις της, αλλά δεν το βλέπουν οι άλλοι ,λίγο καταθληπτική,περιπλανόμενες σκέψεις όταν είναι μόνη της,βαριέται να κάνει τις δουλειές στο σπίτι,θεωρητικολογεί διαρκώς,νοιώθει ανώτερος άνθρωπος,καχύποπτη,προσβάλλεται εύκολα και όταν συμβεί αυτό καταρρέει όχι όμως μπροστά σε άλλους,θυμώνει εύκολα,έχει φόβο ληστών,τα ψυχονοητικά καταλήγουν σε βουλιμικές τάσεις σαν να ξεσπά εκεί κάθε φορά που υπάρχει ένα σοβαρό θέμα.
Στα σωματικά έχει φαγούρες περιφερόμενες παντού στο σώμα, μύκητες στα δάκτυλα στα πόδια,ερυγές,καούρες και δυσκοιλιότητα.

Παρακολουθώντας τα δεδομένα της συνεδρίας και την επιλογή των ρουμπρικών και ακολουθώντας την ευρετηριολόγηση των θεραπευτικών μέσων έχουμε:

Βλέπουμε ότι η ξυνή και αυστηρή όψη που μας παρουσιάζει δεν είναι όπως  δείχνει [ υπάρχει μια ευαίσθητη καρδιά που προσπαθεί να την περιφρουρήσει ] και μπορεί εύκολα κάποιος να παρασυρθεί και να οδηγηθεί σε λάθος φάρμακο,η ψευδαίσθηση που έχει ότι είναι ανώτερος άνθρωπος [ όντως έχει πολλές σπουδές στο ενεργητικό της ] και η διαρκής άποψη και η  θεωρητικολογία και γνώση για τα πάντα
οδηγούν σε κάποιο άλλο θεραπευτικό μέσο.
Έχει  λίγο την αίσθηση εγκατάλειψης [ αόριστα όμως,διότι έχει επιλέξει αυτήν την στιγμή να είναι μόνη της ] ,ακόμα ότι δεν την υπολογίζουν στην εργασία της,όταν πράττει πραγματικό έργο, επίσης νοιώθει έντονα την ατονία και την τεμπελιά.

Αν λάβουμε  δε και τα περιφερόμενα σωματικά συμπτώματα ,της φαγούρας, οδηγούμαστε  με ασφάλεια στο sulph λαμβάνοντας υπ όψιν και την συνολική εικόνα των ψυχονοητικών.
Έτσι μέσα σε ένα Μήνα άλλαξε σχεδόν σε όλα προς το θετικότερον.
Επαναλήφθει το sulph τον επόμενο Μήνα και δεν πίστευε πως άλλαξε έτσι  και μάλιστα μου τόνιζε,ότι αυτό το θεραπευτικό μέσο πρέπει να το παίρνει για πάντα.
Τον 3ο Μήνα επαναλήφθηκε σε μεγαλύτερη δόση το sulph., άρχισε να έχει όρεξη να περπατά να κάνει πράγματα εκτός εργασίας ,σκέφτεται το γυμναστήριο και έχουν μειωθεί αισθητά οι βουλιμικές τάσεις.
Μέχρι σήμερα,μετά από 6 Μήνες δεν χρειάστηκε άλλη παρέμβαση και νοιώθει πολύ καλά και πλήρως βελτιωμένη για αυτά τα οποία με είχε επισκεφθεί.