Περίπτωση Μαύρα Πόδια – Ζάχαρο

Ασθενής γυναίκα 55 ετών με σκούρα πόδια κάτω από το γόνατο και αίσθηση φλόγωσης και πόνου σε αυτά, επίσης πολύ συχνά ξεραινόταν το δέρμα και κατά το πλύσιμο έβγαιναν πετσάκια σαν να άλλαζε δέρμα ,όπως στα ηλιακά εγκαύματα..Επισκέφτηκε  τα τελευταία 15 χρόνια διαφόρους ειδικούς και ελέγχθησαν επανηλλειμένως το κυκλοφορικό της και οι αρτηρίες και οι φλέβες της, ουδέν μεπτόν. Στην πορεία της εμφανίσει και ζάχαρο που τον Ιανουάριο του 2010 είχε φτάσει γύρω στα 320.

Βάση της συμπτωματολογίας των ψυχονοητικών συμπτωμάτων, της προτάθηκε το θεραπευτικό μέσο calcarea carbonica τα διάφορα σωματικά συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν πολύ αργά έως την στιγμή που είχαν κάποια στασιμότητα.

Της προτάθηκε εκ νέου calcarea  και εκ παραλλήλου vipera berus το ένα σε υψηλή δυναμοποίηση το άλλο σε επίπεδο ιστού [ χαμηλή ].
Τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν και άλλο και άρχισε η αλλαγή χρωματισμού στα πόδια. Τον επόμενο μήνα Μάρτιο συνεχίστηκε η ιδία διαδικασία που εκτός των σωματικών άρχισε να υποχωρεί και το ζάχαρο στα 200 [ μαζί με την λήψη χημικών που δεν τα είχε σταματήσει.] Το ίδιο συνεχίσθει και τον Απρίλιο και τον Μάιο. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή πλέον και στην φωτογραφική απόδειξη παρακάτω.

Σήμερα το ζάχαρο είναι στα 140 με 170 ,τα πόδια είναι σαφώς καλυτέρα δεν την πονούν πια έχει σταματήσει η αίσθηση καύσου στα πόδια ,δεν βγάζει πλέον πετσάκια και ο χρωματισμός πλησιάζει να γίνει ο σωστός.[ Ιούνιος 2010 ].

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μάρτιος – Απρίλιος

Μάϊος – Ιούνιος